Opšti kurs španskog jezika

Na našim grupnim časovima od prvog trenutka učite govoriti intuitivno, konverzacijom, a tako postižete najbolje rezultate u kratkom vremenu. Grupe s maksimalno 12 polaznika omogućavaju intenzivan rad sa svakim članom grupe te brz napredak. Vaš predavač, izvorni govornik, potiče aktivnu komunikaciju i podučava sadržaj i gramatiku na osnovu živopisnih, realnih dijaloga.

Na kursu predavač obrađuje svakodnevne teme koje nisu ograničene na materijale koji se izaberu kao primarni, nego i polaznici mogu predložiti sfere i oblasti na kojima biste htjeli više poraditi. Na ovaj način, ne samo da se fokusirate i poboljšavate komunikaciju i govor, nego i obogaćujete svoj vokabular i do kraja kursa Vaš fond riječi se znatno povećava i postajete osposobljeni da koristite španski jezik u mnoštvu raznolikih situacija kako iz privatnog života tako i iz poslovnog okruženja.

Prije početka kursa testiramo predznanje svakog zainteresiranog kandidata. To osigurava da svi polaznici kursa imaju sličan nivo znanja što pomaže da ostanete motivisani i angažovani dok zajedno napredujete.

U vrlo kratkom roku ćete početi govoriti s više samopouzdanja, kako tokom nastave, tako i u svakodnevnom životu.

Upoznajte naš tim

Predavači

Francisco (Paco)
koordinator kulturnih aktivnosti
Patricia Pizarroso Acedo
akademska koordinatorica

Odlučili ste se za neki od naših kurseva?

Putem online formulara se možete prijaviti za željeni kurs, a možete nas kontaktirati kako biste dobili više informacija o terminima.

Da li ste znali?!

Naši planirani termini nisu u potpunosti fiksni. Zavisno o drugim polaznicima i našoj raspoloživosti, pokušat ćemo se terminima prilagoditi svakom polazniku. Ako ipak ne uspijete krenuti sa željenom grupom, ne morate gubiti vrijeme do sljedeće grupe! U ponudi su u sličnom cjenovnom rangu i online kursevi. Bez obzira na nivo od kojeg krećete, brzo ćete vidjeti zašto je CEH metoda uspješna. Zahvaljujući kontinuiranim povratnim informacijama Vašeg predavača i prijateljskoj podršci cijelog CEH tima brzo ćete i efikasno postići željeni cilj.