Opšti kurs španskog jezika

Individualni časovi

CEH nudi i individualne časove koji odgovaraju vašim potrebama.

Prije početka testiramo Vaše predznanje, određujemo nivo i raspored, što daje veliku fleksibilnost kako biste organizovali svoje vrijeme. Vi odlučujete gdje ćete se naći sa svojim predavačem npr. možete imati nastavu u prostorijama CEH-a, kod Vas u firmi i ili na bilo kojoj drugoj lokaciji.

Bez obzira na to gdje ćete raditi sa svojim predavačem ubrzo ćete imati sve veće samopouzdanje u svoju sposobnost komuniciranja na španskom jeziku.

Upoznajte naš tim

Predavači

Francisco (Paco)
koordinator kulturnih aktivnosti
Patricia Pizarroso Acedo
akademska koordinatorica

Odlučili ste se za neki od naših kurseva?

Putem online formulara se možete prijaviti za željeni kurs, a možete nas kontaktirati kako biste dobili više informacija o terminima.

Da li ste znali?!

Naši planirani termini nisu u potpunosti fiksni. Zavisno o drugim polaznicima i našoj raspoloživosti, pokušat ćemo se terminima prilagoditi svakom polazniku. Ako ipak ne uspijete krenuti sa željenom grupom, ne morate gubiti vrijeme do sljedeće grupe! U ponudi su u sličnom cjenovnom rangu i online kursevi. Bez obzira na nivo od kojeg krećete, brzo ćete vidjeti zašto je CEH metoda uspješna. Zahvaljujući kontinuiranim povratnim informacijama Vašeg predavača i prijateljskoj podršci cijelog CEH tima brzo ćete i efikasno postići željeni cilj.