Konverzacijski kurs španskog jezika

Glavni cilj konverzacijskog kursa jeste da Vam omogućimo da razvijete i poboljšate postojeće vještine govora i komunikativne sposobnosti na španskom jeziku, kako biste ga slobodno upotrebljavali.

Na kursu predavač obrađuje svakodnevne teme koje nisu ograničene na materijale koji se izaberu kao primarni, nego i polaznici mogu predložiti sfere i oblasti na kojima biste htjeli više poraditi. Na ovaj način, ne samo da se fokusirate i poboljšavate komunikaciju i govor, nego i obogaćujete svoj vokabular i do kraja kursa Vaš fond riječi se znatno povećava i postajete osposobljeni da koristite španski jezik u mnoštvu raznolikih situacija kako iz privatnog života tako i iz poslovnog okruženja.

Upoznajte naš tim

Predavači

Francisco (Paco)
koordinator kulturnih aktivnosti
Patricia Pizarroso Acedo
akademska koordinatorica

Odlučili ste se za neki od naših kurseva?

Putem online formulara se možete prijaviti za željeni kurs, a možete nas kontaktirati kako biste dobili više informacija o terminima.

Da li ste znali?!

Naši planirani termini nisu u potpunosti fiksni. Zavisno o drugim polaznicima i našoj raspoloživosti, pokušat ćemo se terminima prilagoditi svakom polazniku. Ako ipak ne uspijete krenuti sa željenom grupom, ne morate gubiti vrijeme do sljedeće grupe! U ponudi su u sličnom cjenovnom rangu i online kursevi. Bez obzira na nivo od kojeg krećete, brzo ćete vidjeti zašto je CEH metoda uspješna. Zahvaljujući kontinuiranim povratnim informacijama Vašeg predavača i prijateljskoj podršci cijelog CEH tima brzo ćete i efikasno postići željeni cilj.