Opšti kurs španskog jezika – grupni časovi
$100.00month

Started on 30. April 2020.

Na našim grupnim časovima od prvog trenutka učite govoriti intuitivno, konverzacijom, a tako postižete najbolje rezultate u kratkom vremenu. Grupe s maksimalno 12 polaznika omogućavaju intenzivan rad sa svakim članom grupe te brz napredak. Vaš predavač, izvorni govornik, potiče aktivnu komunikaciju i podučava sadržaj i gramatiku na osnovu živopisnih, realnih dijaloga.

Prije početka kursa testiramo predznanje svakog zainteresiranog kandidata. To osigurava da svi polaznici kursa imaju sličan nivo znanja što pomaže da ostanete motivisani i angažovani dok zajedno napredujete.

U vrlo kratkom roku ćete početi govoriti s više samopouzdanja, kako tokom nastave, tako i u svakodnevnom životu.

Raspored

Grupe se pokreću tokom godine kad se na istom stepenu, a u istom željenom terminu prijavi dovoljan broj polaznika. Prema unaprijed planiranim terminima za grupe, možete završiti 4 modula u toku jedne akademske godine.

Opšti kursevi španskog jezika u CEH traju 10 nedelja i odvijaju u sljedećim periodima:

  • od septembra do novembra
  • od novembra do februara
  • od februara do aprila
  • od maja do jula

U CEH-u se zalažemo se za učenje u malim grupama, s najviše 12 učenika po razredu i najmanje 5-6. Ovi kursevi se izvode dva dana u sedmici (ponedjeljak i srijeda ili utorak i četvrtak), u trajanju od sat i pol (tri sata sedmično), u periodu od:

  • 17: 00-18:30
  • 18: 30-20:00
  • 20: 00-21: 30

Da li znate?

Naši planirani termini nisu u potpunosti fiksni. Zavisno o drugim polaznicima i našoj raspoloživosti, pokušat ćemo se terminima prilagoditi svakom polazniku.

Ako ipak ne uspijete krenuti sa željenom grupom, ne morate gubiti vrijeme do sljedeće grupe! U ponudi su u sličnom cjenovnom rangu i online kursevi.

Bez obzira na nivoa od kojeg krećete, brzo ćete vidjeti zašto je CEH metoda uspješna. Zahvaljujući kontinuiranim povratnim informacijama Vašeg predavača i prijateljskoj podršci cijelog CEH tima brzo ćete i efikasno postići željeni cilj.

Kontaktirajte nas kako biste dobili više informacija o grupnim časovima.